Синът на Хълк Хоган, Ник Болеа, беше арестуван във връзка с предполагаем инцидент с

...
Синът на Хълк Хоган, Ник Болеа, беше арестуван във връзка с предполагаем инцидент с
Коментари Харесай

Арестуваха сина на Хълк Хоган във Флорида

Синът на Хълк Хоган, Ник Болеа, беше арестуван във връзка с хипотетичен случай с шофиране с алкохол.

Съобщава се, че Болеа е карал в нетрезво положение и е отказал тест за алкохол, съгласно жалбата и клетвената декларация за арест.

Hulk Hogan’s son, Nick Hogan has been arrested for DUI. This POS hasn’t learnt his lesson when he crashed his Supra.
— Wrestlelamia.com (@wrestlelamia)
Въпреки че полицията твърди, че Болеа е отказал тест с дрегер, който мери количеството алкохол в системата на лидера посредством неговите издишвания, служителите на реда са отбелязали, че са усетили  „ мощна миризма на алкохол “ от Болеа, добавяйки, че той се е „ люлеел “ и е бил „ неустойчив “.

33-годишният бивш автомобилен играч – който като младеж е взел участие в аматьорски и професионални надпревари на писта – е задържан в 1:42 сутринта в събота, съгласно клетвената декларация. Впоследствие той бил в локалния затвор на окръг Пинелас. 

Въпреки че Болеа няма досие в Клиъруотър, съгласно клетвената декларация той е имал арест за неразумно шофиране в региона като младеж.

REPORT: Nick Bollea (Nick Hogan) arrested on DUI charge
— POST Wrestling (@POSTwrestling)
На 17-годишна възраст Болеа бил наказан на осем месеца в областен затвор и пет години изпитателен период през май 2008 година, откакто пледира, че не е взел участие в пътен случай, причиняващ съществени телесни пострадвания на негов другар. 

В инцидента, който се случва през август 2007 година, както е описано от юристите по пострадванията, 17-годишният Болеа взел една от колите на татко си и тръгнал с приятеля си Джон Грациано, някогашен американски морски пехотинец и деец на войната в Ирак, към стекхаус в центъра на Клиъруотър. По пътя Болеа губи контрол над колата и се удря в палмово дърво. 

Hulk Hogan's son Nick, 33, is arrested for a DUI in Clearwater, Florida... the same city where the star was involved in car crash 16 years earlier
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Нивото на алкохол в кръвта на тийнейджъра е записано на 0,5 промила – ниво, за което е известно, че утежнява преценката и понижава бдителността. 

Грациано, който не бил сложил защитен колан, получил тежка мозъчна контузия, породена от строшен череп и издут мозък.

Болеа, който носил предпазен колан и скоро по-късно е изписан незасегнат от болничното заведение, се размина единствено с отнета шофьорска брошура за 3 години.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР